Solskjær reagerer: – Løgn

MANCHESTER: Ole Gunnar Solskjær (46) snakket i formiddag på en pressekonferanse før storkampen mot Tottenham onsdag.

En hardt prøvet Solskjær forsøker å få Manchester United på vinnersporet igjen. Laget ligger på 9. plass og har bare vunnet fire av 14 kamper denne sesongen.

En «blodtørst» Tottenham-manager José Mourinho – som vil vise at han ikke er en dinosaur i faget – er kanskje det verste United kunne møtt nå.

Om situasjonen sier Solskjær:

  • Vi har hatt for mange uavgjort etter min smak. Det er kamper vi skulle snudd til seier og fotball er en resultatbusiness. Vi kan gjøre det bedre og vi jobber hardt. Men vi får ikke de resultatene vi fortjener.

Solskjær framsto i godt humør på pressekonferansen, men på spørsmål om hvordan han har det, benyttet han anledningen til å svinge pisken:

  • Jeg har det bra, det er absolutt ikke noe problem. Noen ganger må du bare le når du leser historier om hva jeg har sagt. Jeg vet at kildene er oppkonstruerte, det er åpenbart løgn.

The Sun har seinest i dag en dramatisk historie på trykk. Avisa skriver at nordmannen har sagt til spillerne at han vil få sparken med tap for Tottenham og Manchester City.

Uttalelsen skal ha falt etter 2-2-kampen mot Aston Villa søndag.

  • Ole ble litt emosjonell og fortalte dem at hvis laget ikke får to gode resultater denne uka, så kan det være slutt, sier angivelig en kilde til avisa.

Solskjær forteller at han snakker med klubbdirektør Ed Woodward hver uke. Dette er mannen som har sparket tre trenere siden 2012.

  • Vi tok noen beslutninger som var nødvendig. Vi er selvfølgelig ikke fornøyde med hvor vi er, men vi fortsetter å jobbe, sier han om fornyelsen av laget.

Han frykter ikke å få sparken:

  • Nei, det bekymrer meg ikke. Jeg er bare fokusert på jobben min og forsøker å gjøre alt jeg kan. Jeg ser fram til neste kamp og tenker langsiktig med styret.
  • Men det er tida på året. Det er aldri morsomt å se kolleger miste jobben med kort tids mellomrom.

Det blir første gangen José Mourinho er tilbake på Old Trafford som trener etter at han fikk sparken i desember i fjor.

  • Jeg er hundre prosent sikker på at fansen, de ansatte og klubben vil ønske ham velkommen tilbake, sier Solskjær.

Paul Pogba er fortsatt skadet. Men det er ventet at Scott McTominay er tilbake mot Tottenham. Begge har slitt med anklene.

Tottenham-trener José Mourinho snakket på en pressekonferanse litt seinere. Om returen til Old Trafford sier den tidligere United-manageren:

  • Jeg forventer at supporterne viser meg respekt. Men jeg skjønner at de ønsker akkurat det motsatte av meg. Jeg vil at Tottenham skal vinne. Under kampen forventer jeg at de glemmer meg og støtter laget sitt, sånn at de får det resultatet de ønsker.

Kilde vg.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *