FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hvordan får jeg bonusen min?

Om du finner en bonus hos oss som du ønsker benytte trenger du kun klikke på sidens logo eller «Krev bonusen».  Du vil da bli direkte satt over til spillsidens nettsted hvor du må registrere deg som ny kunde. Noen bonuser kommer automatisk, mens andre krever at du gjør ett innskudd.

Hvor lang tid tar det fra jeg gjør et uttak til pengene er på konto?

På spillsidene vi promoterer gjennomføres bankuttak i ukedagene mellom 09:00-17:00. Det tar normalt 1-2 bankvirkedager før pengene kommer inn på din bankkonto.

Sidene prosesserer forespørsler om uttak via Neteller eller Skrill i arbeidstiden mandag til fredag fra 09.00 til 17.00. I denne tiden prøver de å prosessere spillernes forespørsel om uttak så snart som mulig, det kan ta noen timer før du mottar pengene på din Neteller-konto.

Jeg finner ikke spillsiden jeg ønsker å bruke

Dersom du ønsker en bonus via oss, men ikke klarer finne spillsiden du ønsker spiller hos, INGEN PROBLEM! Ta kontakt med oss og vi vil personlig hjelpe deg i gang!

Hva er minste innsats?

Minste innsats hos sidene vi tilbyr er 1 kr.

Hvilken spill kan jeg sette på sidene dere tilbyr?

Singler
Et spill bestående av bare ett objekt.

«Kombinasjoner» eller «Multispill» er vanlige ordlyd på spill bestående av flere objekter. Vanlig for alle kombinasjonsspill er at oddsen på de forskjellige utfallene multipliseres med hverandre, og at alle spillobjektene involvert må være en vinner for at spillet skal være vinnende.

Dobbel
En dobbel er en kombinasjon bestående av av to spillobjekter kombinert. Oddsen multipliseres med hverandre, så hvis du velger to fotballkamper med 2 i odds, blir den totale oddsen på dobbelen (2.00 * 2.00) = 4.00.

Multipliserte spill 
Fungerer på samme måte som på en dobbel, bortsett fra at i en trippel er det 3 spillobjekter som kombineres med hverandre, i en firling er det 4 spillobjekter som kombineres og så videre…

Systemspill
Et systemspill består av flere objekter, hvor mange er ditt valg. Det bygger på multikombinasjoner av objektene valgt for systemet. Derfor er det ikke påkrevd at alle objektene i et multispill er vinnere for at du skal vinne.